Снимки: TrafficNewsИван Красимиров, по прякор Пената, е мъжът, загинал след скок

...
Снимки: TrafficNewsИван Красимиров, по прякор Пената, е мъжът, загинал след скок
Коментари Харесай

Пената от Кючук Париж е арестантът, скочил от Шесто РПУ в Пловдив

Снимки: TrafficNews

Иван Красимиров, по прякор Пената, е мъжът, умрял след скок от третия етаж на Шесто районно в Пловдив, научи TrafficNews. 

``
реклама

Той е бил обект на инспекция от служители на реда от същото районно дружно с още двама мъже. Когато униформените ги спрели, той изхвърлил няколко пакетчета със суха тревиста маса и бяло прахообразно вещество. 

След осъществения на място оглед, тримата са отведени в ареста на 06 районно управление (на МВР). Вечерта 30-годишният задържан е изискал да употребява тоалетна. Бил е съпроводен от полицейски чиновник, само че когато влезнал вътре, съумял да се измъкне през прозореца и скочил. Паднал на плочките. Откаран е с кола за спешна помощ в болница, където по-късно е умрял от получените при рухването пострадвания.



Пената е от Кючук Париж, има дебело престъпно досие. Излязъл е скоро от пандиза, където е излежал присъда за обири. Разследван е също за грабежи и владеене на опиати. 

Експертизата след аутопсията ще покаже дали мъжът е бил дрогиран по време на задържането, защото има данни, че се е държал несъответстващо. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане, известена е прокуратурата.

След съдбовния случай Инспектората на Министерство на вътрешните работи стартира инспекция по предписание на министър Младен Маринов. Предстои да бъдат тествани дейностите на на чиновниците, които са имали допир със арестувания. 

В Районна прокуратура е формирано досъдебно произвеждане за склоняване към самоубийство и също стартира следствие. 







 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР